УКР РУС

Переможниця конкурсу "Футбол 24" довела, що футбол - не лише чоловіча справа

27 січня 2011

Несподіваний результат. Мешканка Івано-Франківська довела, що футболом захоплюються не лише чоловіки.

Ірина Попойлик - медсестра за фахом, стала цьоготижневим переможцем конкурсу "Прогнози вболівальників" на сайті "Футбол 24", а відтак і володаркою ящика хмільного напою.

“Для нас, журналістів "Футболу 24", стало великою несподіванкою те, що переможницею конкурсу стала жінка. Думаю, що це піде лише на користь нашому конкурсу, і в наступному турі чоловіки гратимуть з подвійним запалом”, - сказав журналіст сайту "Футбол 24" Орест Патер.

До прогнозування футбольних матчів Ірину залучили затяті вболівальники - син та чоловік. Перша ж спроба виявилась вдалою - вона з абсолютною точністю вгадала рахунки 8-ми поєдинків з майже 20-ти можливих.

“Футбол мені не байдужий, футбол для нашої сім’ї - це в якійсь мірі свято, більше ми за своїх вболіваємо, звичайно - це на першому місці, на другому місці - це коли в іноземних командах є українці, то ми підтримуємо ці команди”, - сказала переможниця "Прогнозу вболівальників" Ірина Попойлик.

Конкурс "Прогнози вболівальників" на сайті "Футбол 24" стартував не так давно, однак швидко набув популярності серед шанувальників футболу. Взяти участь в ньому може кожен охочий - для цього потрібно лише зареєструватись на football.24tv.ua.