УКР РУС

Переможна нічия для обох. "Ювентус" - "Атлетіко" - 0:0. ВІДЕО

9 грудня 2014 Читать на русском

Від результату поєдинку у Турині залежала доля трьох команд групи А Ліги чемпіонів.

"Ювентус" - "Атлетіко" - 0:0

"Матрацники" за будь-яких умов потрапляли у 16 найкращих. Питання для Мадрида було лише у місці - першому чи другому. Підопічних Дієґо Сімеоне влаштовувала навіть поразка з різницею в один м'яч, щоб залишитись першим.

У разі поразки міг потрапити у плей-офф і "Юве", якщо у паралельному матчі "Олімпіакос" не виграв би у "Мальме". Однак греки сподівались на невдачу "Старої Синьйори" і таки виграли у шведів. Тож мирова у Турині найбільше влаштувала "Атлетіко", потім "Юве" і засмутила "Олімпіакос".

"Атлетіко" жваво розпочав гру і міг одразу забити, проте гострий простріл зупинила нога захисника.

Невдовзі господарі могли відповісти зі штрафного у виконанні Пірло, однак м'яч "поцілував" стінку.

"Матрацники" продовжили налаштованість на гру в епізоді на 7 хвилині, коли Буффон витягнув м'яч після близького пострілу Коке.

Ближче до середини тайму темп гри дещо підсів, проте це жодним чином не вплинуло у цілому на картину подій на полі. На 23-ій хвилині "парашут" головою від Габі ледь не опинився у воротах "Юве", але Буффон в останню мить перевів м'яч на кутовий.

У другій половині першого тайму гострота біля самих воріт дещо знизилась. Все ж на підступах воріт йшов запеклий бій, доволі часто з порушенням правил.

На 43 хвилині Маріо Суарес пробив з-за меж карного "Юве", проте Буффон встиг піднятися з газону після попереднього удару. Через хвилину вже Гарсія намагався пробити кіпера господарів - марно.

Другий тайм розпочався знову з натиску гостей. Головними творцями небезпеки був Сікейра та Арда Туран.

Господарі перший небезпечний момент після перерви створили на 54 хвилині. Погба потужно пробив з вигідної позиції, однак м'яч від ноги Хіменеса пішов на кутовий.

Поступово команди збільшили темп до неймовірного і ініціатива перейшла до господарів. На 63 хвилині надпотужно пробив Погба, проте кіпер "матрацників" з другої спроби зумів нейтралізувати небезпеку.

Потім знову настав період відносного затишшя, коли команди здебільшого вели боротьбу між карними майданчиками. Така гра, вочевидь, була на руку обом командам, адже наставники навіть не зробили бодай однієї заміни. Врешті-решт задоволені обоє.