УКР РУС

Передматчева прес-конференція "Маккабі": Ми покажемо "Динамо", на що здатні

8 грудня 2015 Читать на русском

8-го грудня в конференц-залі "Олімпійського" пройшла передматчева прес-конференція наставника "Маккабі" (Тель-Авів) Славішу Йокановіча та футболіста Ерана Захаві.

Головний тренер ізраїльської команди і гравець "Маккабі" Еран Захаві поділилися з представниками преси очікуваннями від виїзного поєдинку з "Динамо".

- Звідки будете брати мотивацію? в турнірному плані матч нічого не означає

Славіша: Це дуже важлива гра для нас, бо беремо участь у важливому змаганні, Лізі Чемпіонів, тому ми покажемо все, на що здатні завтра.

- Не буде підтримки уболівальників на матчі, це плюс чи мінус?

Славіша: Ми граємо для вболівальників і прикро, що не буде глядачів, ми хотіли б грати при глядачах, це мінус для нас і для футболу взагалі.

Питання до Захаві: Що потрібно змінити в завтрашньому матчі, в порівнянні з першим матчем?

- Я не буду говорити, що ми можемо міняти. У нас є план на гру. Звичайно, ми грали не так, як хотіли в першому матчі. У нас були моменти, сподіваюся, завтра ми виступимо краще.

Питання до Захаві: При якій мінімальній температурі вам доводилося грати у футбол? Чи буде проблемою холод в Києві?

- Звичайно, ми не звикли до такої погоди. Але в Ізраїлі останнім часом теж похолодало. Але я не думаю, що це стане проблемою для нас.

- Це ваша остання гра в ЛЧ, як би ви хотіли її провести?

Славіша: Нам довелося грати в кваліфікації проти сильних команд. У групі ми також протистояли сильним командам. Так, ми не досягли великих успіхів у групі, але, тим не менш, "Маккабі" набрався досвіду і наш виступ гідний Ліги чемпіонів.

- Яка з команд групи найбільше заслуговує продовжити виступи в ЛЧ, на вашу думку?

Славіша: Порту і ДК добре виступають в групі. Але мене не особливо турбує результат ігри в Лондоні. Більше турбує гра з "Динамо" завтра.

- Які сильні сторони "Динамо" можете виділити?

Славіша: Динамо дуже сильна команда, вони відмінно атакують другим темпом. У "Динамо" багато зоряних гравців, Ярмоленко, наприклад. Тому нам буде дуже складно їм протистояти завтра.

- Чи не завадить свято в Ізраїлі зіграти ізраїльським гравцям в матчі з "Динамо"?

- Це не завадить, ми постараємося принести радість нашим фанатам у цей святковий час.

- Останній результат в чемпіонаті не дуже хороший. З чим це пов'язано?

Захаві: Нам поки складно грати два матчі на тиждень. Може бути це і стало причиною не надто вдалої останньої гри в чемпіонаті, плюс була проведена ротація. Але завтра ми постараємося

Питання до Славіши: Які ваші враження від Києва? Встигли щось побачити з визначних пам'яток?

- Київ відмінне місто, але ми приїхали сюди грати у футбол. Я дав гравцям з ранку 2 години, не знаю, чи встигли вони щось побачити. Але Київ відмінне місто у відмінній країні і з чудовим стадіоном.

Стежте за всіма найцікавішими подіями, що передують матчу 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Динамо" та "Маккабі", у режимі онлайн.