УКР РУС

Перед останнім матчем у році. "Динамо" З - "Динамо". АНОНС

4 грудня 2012

Чи подарує київське "Динамо" перші очки тезкам із Згреба? Саме у столиці Хорватії віце-чемпіони України відіграють свій останній офіційний матч у 2012 році.

Матч у Загребі вже не має для українців жодного турнірного значення. Незалежно від результату кияни залишаться третіми у групі А і весною продовжать міжнародну кампанію у Лізі Європи. Попри це ділитись заліковими пунктами підопічні Блохіна, діями яких з відомих причин керуватиме Михайличенко, не налаштовані.

"Думаю, що навіть “Барселона” не дозволить собі грати в Лізі чемпіонів як на тренуванні. Нам важливо перемагати і здобути три очки для рейтингу, оскільки хочемо потрапити до числа сіяних в плей-офф ЛЄ", - сказав Михайличенко.

Вочевидь, найпринциповішим звітний поєдинок стане для півзахисника киян Огнєна Вукоєвіча. До того як перебратись в столицю України хорват провів три сезони саме у Загребі. Про уболівальників "Максиміра" зберіг лише теплі спогади і під час матчу чекає взаємності.

“Я думаю, що буде нормальне відношення до мене. Загребські уболівальники розуміють, що я професіонал, що вже п'ять років граю в “Динамо” Київ і цей клуб мені дуже багато дав. Так що, думаю мене зрозуміють”, - сказав Вукоєвіч.

В усіх п'яти попередніх поєдиках загребці залишали поле переможеними. Спробувати завдати шостої поразки хорватам доведеться без Олега Гусєва,Даніло Сілви, Євгена Хачеріді та Ніко Кранчара. В усіх проблеми із здоров'ям.