УКР РУС

Перед матчем Україна – Хорватія відбудеться святковий концерт "Вболіваємо за Україну"

5 жовтня 2017

9 жовтня у Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" відбудеться вирішальний матч кваліфікаційного турніру Чемпіонату світу FIFA 2018 між національними збірними командами з футболу України та Хорватії.

Перед матчем Україна – Туреччина на полі харківського "Металіста" заспівали талановиті дітям-співакам та починаючі вокалісти, що стали фіналістами найвідоміших телевізійних вокальних шоу країни. Їх підтримка надихнули команду на переможний результат! Тож, продовжуючи добру традицією, Федерація футболу України та фан-рух вболівальників національної збірної "Вірні збірній", прийняли рішення запросити маленьких зірочок на матч Україна – Хорватія, що відбудеться 9 жовтня у Києві на НСК "Олімпійський".

З 19:30 на головній арені країни в підтримку збірної України співатимуть: виконавець гімну фан-руху "Вірні збірній" Андрій Лучанко (LUKA), фіналісти проектів "Голос країни" та "Голос. Діти" Віталіна Мусієнко, Іванна Решко, Андрій Бойко, Лєра Лисенко, Таня Олексієнко, Поліна Рижак та Анастасія Багінська, яка представлятиме Україну на Дитячому Євробаченні 2017

Танцювальне свято подарує шоу-балет "ТОП-ДЕНС" зі славного міста Хотин Чернівецької області!

"Це круто, прийти і підтримати свою команду тим, що роблю найкраще – творчістю. Я знаю, як важлива підтримка, адже саме завдяки їй, тепер я їду представляти свою країну на Дитячому Євробаченні 2017. Вболіваю за свою команду і бажаю перемоги!", відзначила Настя Багінська, учасниця концертної програми "Вболіваємо за Україну!".

Тож, закликаємо усіх вболівальників! Приходьте на трибуни НСК "Олімпійський" завчасно і разом "Вболіваємо за Україну!".

Нагадуємо, квитки на матч Україна – Хорватія іменні. ПІБ кожного вболівальника друкується на квитку, а потрапити на стадіон можна лише пред’явивши один з наступних документів:

– паспорт громадянина України або іншої країни;
– закордонний паспорт України або іншої країни;
– свідоцтво про народження (для дітей до 16 років) – копія;
– посвідчення водія;
– іменну банківську картку з фотографією;
– інший документ, що посвідчує особу у відповідності до ЗУ "Про Єдиний державний демографічний реєстр" та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус.

Тому обов’язково майте при собі документ та для власної зручності приходьте на стадіон о 19:00.