УКР РУС

Пеп Гвардіола: Холод — справжній ворог іспанських команд

29 вересня 2010

Головний тренер "Барселони" перед матчем з "Рубіном" розповів, що найбільшим ворогом команди буде холод, а також порівняв тренера "Рубіна" Курбана Бердиєва з іспанськими тренерами.

“Холод - справжній ворог іспанських команд. Я ненавиджу холод і одягнуся тепліше. Ще не вистачало застудитися на полі.

Тренер “Рубіна” мені здався гарним стратегом, він відмінно керує всіма лініями і намагається робити так, щоб його гравці дивували - наприклад, довгими передачами. Складно сказати, на кого з іспанських тренерів він схожий ... Але якщо ви наполягаєте, то до Кіке Санчес Флореса з “Атлетіко” або тренера “Валенсії” Уная Емері.

Аршавін мріє грати в “Барселоні”? Багато гравців говорять, що мріяли б грати за “Барсу”. І я їх розумію прекрасно: це одна з кращих команд світу. Але у нас не для всіх знайдеться місце. Немає нічого доброго в тому, щоб тримати зайвих гравців на лаві запасних, за довгий сезон у них буває занадто довгий простій. Це погано і для гравця, і для команди. Аршавін - чудовий футболіст, але я не впевнений, що міг би гарантувати йому місце в основному складі”, - дещо розчарував вболівальників Андрія Гвардіола.