УКР РУС

Пеллегріні отримає солідну компенсацію у випадку звільнення з Вест Хема – наставник Ярмоленка серйозно розлютив фанатів

4 вересня 2018 Читать на русском

Вест Хем Андрія Ярмоленка влетить у серйозну копієчку, якщо вирішить попрощатись з головним тренером команди Мануелем Пеллегріні. Сам тренер, вочевидь, не надто переймається своїм майбутнім, адже покинув розташування команди на час міжнародних матчів.

Потенційне звільнення Мануеля Пеллегріні обійдеться Вест Хему у кругленьку суму. У випадку, якщо керівництво лондонського клубу вирішить відправити у відставку чилійського фахівця, той отримає солідну компенсацію в розмірі 15 млн фунтів, інформує The Times.

Пеллегріні став на захист Ярмоленка і Ко після 4-ї поспіль поразки Вест Хема в АПЛ – українець втрачає довіру фанів

Цей факт суттєво підвищує шанси Пеллегріні залишитись на чолі Вест Хема навіть попри провальний старт чемпіонату Англії. Нагадаємо, Вест Хем залишається єдиною командою, яка після 4 стартових турів не набрала жодного очка, зазнавши поразки у всіх 4 поєдинках. Загальна різниця м'ячів команди Ярмоленка – 2:11.

Проте не лише це засмучує фанатів "молотобійців". Під час паузи на матчі національних збірних Пеллегріні вирушив на батьківщину в Чилі. Даний факт серйозно розлютив вболівальників Вест Хема, які небезпідставно вважають, що тренер зобов'язаний був провести цей час з командою та зробити все можливе задля виправлення результатів. Тим більше, що з усіх гравців Вест Хема лише четверо були викликані до національних збірних – Арнаутовіч, Снодграс, Фабіанскі та наш Андрій Ярмоленко. Пауза в чемпіонаті – саме час для того, аби згуртувати команду та спробувати "зліпити" єдине ціле з численних новачків. Ймовірно, так думають лише фанати, але не тренер.

Ярмоленко: Гра Вест Хема повинна стати кращою

Даний факт особливо важливий, враховуючи календар лондонців у чемпіонаті Англії. У найближчих трьох турах суперниками Вест Хема стануть Евертон, Челсі та Манчестер Юнайтед. І хоча раніше керівництво клубу заявило про довіру до тренера, зрозуміло, що саме ці три матчі стануть визначальними для Пеллегріні у клубі. Цікавим також є той факт, що востаннє, коли "молотобійці" програли стартові 4 матчі АПЛ, за підсумками сезону вони опинились у Чемпіоншипі. Навряд чи власники Вест Хема захочуть відчути щось подібне.

64-річний Пеллегріні очолив лондонський клуб влітку цього року. Вест Хем став одним з найактивніших клубів у минуле трансферне вікно, витративши близько 100 млн фунтів на придбання нових гравців. Сам Пеллегріні також є одним з найвисокооплачуваніших тренерів АПЛ – зарплата чилійця складає близько 5 млн фунтів на рік.

"Ворожнеча з президентом закінчилась": чому Ярмоленко майже не грає за Вест Хем