УКР РУС

Педро порівняв стилі Саррі та Конте та назвав свого фаворита

24 листопада 2018 Читать на русском

Вінгер Челсі Педро Родрігес розповів про роботу під керівництвом нинішнього керманича "синіх" Мауріціо Саррі та порівняв його з екс-тренером лондонців – Антоніо Конте.

"Гравцям атаки добре підходять ідеї Саррі. Я насолоджуюсь моментами, коли перебуваю на полі. Ми рухаємо м'яч, високо пресингуємо та можемо швидко дістатися до воріт суперника після відбору. Мені це дуже подобається, як і іншим гравцям.

Зінченко в гостях у Ярмоленка, Барселона ризикує втратити лідерство – топ-5 матчів євровікенду, які треба бачити

Якщо порівнювати з Конте – це зовсім інший стиль та інші ідеї. При Мауріціо ми більше атакуємо. Йому до вподоби, коли команда з м'ячем, швидко його переводить, створює моменти та високо пресингує.

За часів Антоніо все було інакше. Було, можливо, більше гри в обороні. Я віддаю перевагу ідеї Мауріціо, оскільки нападнику важливо бути поруч з чужим штрафним майданчиком, щоб намагатися забити", – розповів Педро в коментарі офіційному сайту Челсі.

Відзначимо, що вже сьогодні, 24 листопада, "сині" зіграють матч 13-го туру АПЛ проти лондонського Тоттенхема. Початок поєдинку та онлайн-трансляції на "Футбол 24" о 19:30.