УКР РУС

Павлов: Якщо проти моєї команди грає Закарлюка, то його команда завжди перемагає мою

5 травня 2011

Микола Павлов розповів про матч між "Арсеналом" та "Ворсклою", який відбудеться у суботу, 7 травня.

- Якщо проти моєї команди грає Сергій Закарлюка, то його команда завжди перемагає мою. Не знаю чому так стається, але я добре знаю про це правило. Де б він не грав - в "Арсеналі" чи донецькому "Металурзі".

В Маріуполі ми з ним разом працювали. До цього, коли йому було 15 років, він з Олександром Рикуном грав у моїй команді на першість Дніпропетровської області. Не знаю, чи зіграє Закарлюка сьогодні, якщо не гратиме, то у нас шанси є, - говорить Микола Павлов.

- Цей матч буде принциповий через те, що боротьба за 6-ту сходинку таблиці триває. А ви з "канонірами" в турнірній таблиці поряд…

- Я про турнірні завдання не думаю. Перед початком сезону у мене не було завдання пробитись у Європу. Головне - показувати гарний футбол і давати результат, а там буде видно. Он у "Металурзі" тренера звільнили через невиконання завдань, так от я б так працювати не зміг.

- Виходить вашій команді легше грати, тому що психологічно на неї нічого не тисне?

- Мені комфортно працювати з керівництвом "Ворскли". Це молоді, амбітні люди, які розуміють тренера і не лізуть у його роботу. Мені у Полтаві дуже комфортно.

- Що скажете про суперника?

- Сильна команда з досвідченими гравцями, але їй не вистачає стабільності. Стежу за нею, як і за всіма колективами Прем’єр-ліги. Вразила перемога "Арсенала" у Донецьку 1-5.

- Когось з складу "Арсенала" варто виділяти?

- Окрім Сергія Закарлюки виділив би Максима Шацьких, який продовжує показувати гарну гру. Я впевнений, що будь-якому футболісту після "Динамо" важко грати в іншій команді, але він зміг. Він не лише просто грає, а є одним із лідерів колективу.

- Хто з ваших гравців не зіграє в сьогоднішньому матчі?

- Тренуються усі, навіть Сергій Долганський повернувся в загальну групу. А от чи зіграє він сьогодні - знатиму лише перед початком гри.