УКР РУС

Павлов виправдав гру збірної України в матчі із Саудівською Аравією

28 березня 2018 Читать на русском

Заслужений тренер України Микола Павлов поділився враженнями від товариських матчів збірної України проти Саудівської Аравії та Японії.

Товариські матчі
завершено
-

"Найголовніше завдання, вважаю, було вирішено – збірна зібралася після тривалої перерви і провела певну роботу. Було помітно, що в команді, як і раніше, панує прекрасна атмосфера. У збірній давно немає ніяких скандалів, всі хлопці, з якими мені доводиться спілкуватися, відзначають, що їдуть туди з великим задоволенням, навіть якщо у них існують певні проблеми в клубах.

6 головних підсумків гри збірної України в товариських матчах проти Саудівської Аравії та Японії

Коли команда збирається після тривалої перерви, перший матч завжди носить сумбурний характер, але якщо в цій команді налагоджений процес, існує системний підхід, то з кожною наступною грою якість футболу поліпшується. Так і вийшло у випадку зі збірною України.

Перша гра проходила не зовсім в футбольних умовах – порожні трибуни, погане поле. Як на зборах. У такій ситуації навіть збірні Бразилії та Німеччини не показали б своїх найкращих якостей. Так що картинка була багато в чому оманливою", – цитує Павлова Команда №1.

Україна – Саудівська Аравія: три моменти, які не вдалися команді Шевченка