УКР РУС

Павлов: Шанси поборотися за Лігу Європи у нас є

1 березня 2011

Молодий форвард “Волині” Євген Павлов у розмові з кореспондентом сайту “Футбол 24” підтвердив єврокубкові амбіції команди, розповів про повернення Ващука і ефект від виховання у Віталія Кварцяного.

- Зараз команда за крок від Ліги Європи. Поборетеся за путівку?

- Шанси є завжди. З тими виконавцями, які зібралися у “Волині”, ми можемо усе, тож маємо бажання з'ясувати з “Карпатами” - хто із нас сильніший.

- У той час, коли інші команди масово купували новачків, “Волинь” поводилася на ринку вельми скромно. Це плюс чи мінус?

- Однозначно – це позитив. Ми дещо оновили склад, але зіграність залишилася тією ж. І вона лише покращуватиметься з кожною грою.

- Складається враження, що у “Волині” мають право грати лише гренадери...

- Так, Віталій Володимирович полюбляє гравців, які у змозі демонструвати потужний силовий футбол. У нашому складі ви не знайдете футболістів, які поступаються у жорсткій фізичній боротьбі. Звісно, існують і низькорослі виконавці, яким не позичати бойовитості. Та саме такий принцип формування складу – це прерогатива Кварцяного.

- За підрахунками європейських фахівців, “Волинь”, а також австрійський “Маттерсбург” є найвищими командами континенту. Чи приємне таке визнання?

- Навіть Кварцяний акцентував нашу увагу на цій інформації. Приємно, що хоча б у такий спосіб “Волинь” засвітилася у Європі. Тепер намагатимемося це зробити ще й завдяки високим результатам.

- Натомість “Барселона” - найнижча команда Європи. Можливо, “Волинь” прямує не тим шляхом?

- Не нам вирішувати – правильний це шлях, чи ні. Гра “Волині” дасть відповідь на усі питання.

- Після першого кола у вашому доробку лише два м'ячі. Яку бомбардирську планку ви встановили перед собою?

- Перед початком чемпіонату мене вже про це запитували. Я відповів, що у кожному новому сезоні прагну забивати більше, аніж у попередньому. У першій лізі, якщо не помиляюся, провів 11 голів. Тож тепер доведеться попітніти, щоб здолати цю планку.

Повністю інтерв'ю Євгена Павлова читайте у нашому розділі "Ексклюзив".