УКР РУС

Павлов: Декому з гравців "Ворскли" я б порадив закінчити з футболом

28 листопада 2010

Головний тренер полтавської "Ворскли" Микола Павлов на прес-конференції після матчу з "Таврією" повідомив, що взимку команду залишить Ярмаш, а влітку - Кулаков.

"Другий раз змінюю футболіста у першому таймі не через травму. За перші 10 хвилин ми програвала 0:2, і я вже подумав, що ми тут втратили не лише очки, а й обличчя. Але на наше щастя і на нещастя наших суперників перебудови, які відбулися у середині першого тайму принесли нам результат, хоча це й трапилося на останній хвилині. Але весь другий тайм чомусь вірилося, що ми зможемо зрівняти рахунок, і радий, що не помилився.

Якщо підводити підсумки осінньої частини, то я ще перед грою у Маріуполі сказав, що навіть не знаю, який острівок нам знайти, аби перепочити до кінця сезону. Але з'явився острівок в Маріуполі - ми трохи перепочили і довели осінню частину до логічного завершення. Я думаю, що те місце, яке сьогодні посідає команда - це максимум того, на що вона здатна. На жаль. Нам потрібно зробити певні висновки, якщо ми хочемо йти вперед.

Що стосується наших втрат, то Григорій Ярмаш отримав пропозицію від однієї з команд Прем'єр-ліги і, скоріш за все, він нас залишить. До літа контракт з Кулаковим, але ситуація з ним до кінця не вирішена. Скоріш за все, що до літа він у нас ще пограє, а потім залишить нашу команду. Інші хлопці залишаються. Але мені здається, що після сьогоднішньої гри я декому запропонував би закінчити з футболом, але це я залишу при собі", - повідомив Микола Павлов.