УКР РУС

Павелку пропонували здати посаду президента УАФ і вийти на волю наступного ж дня, – джерелоbomb

2 жовтня 2023 Читать на русском

Ведучий програми "ТаТоТаке" Михайло Співаковський пояснив, для чого Андрія Шевченка було призначено радником Володимира Зеленського.

"Є питання щодо Андрія Шевченка: "Шевченко – позаштатний радник президента. Що він збирається йому радити? Йшов би вже в президенти УАФ замість Павелка". Невже не зрозуміло, що те, що зараз сталося – це перший крок Шевченка на саме ту посаду, про яку ви говорите.

Шевченко зізнався, чи планує повертатись у футбол після отримання посади від Зеленського

Ми розуміємо, що є кандидатура Шевченка. В простір потрапляло прізвище ще одного Шевченка – Олександра Яковича, представника львівського регіону. Але він не буде балотуватися.

Я неодноразово та від багатьох джерел чув, що Павелку там, де він зараз перебуває, пропонували просто здати посаду і вийти на волю наступного ж дня. Павелко каже: "Ні, ні і ще раз ні".

Що має статися, щоб зараз відбулися перевибори президента УАФ? 3/4 осередків нашої футбольної спільноти, колективних членів мають виявити свою волю для скликання позачергового виконкому УАФ, на якому буде призначена дата конгресу. Наскільки я знаю, зараз є декілька агентів впливу, які системно працюють, мандрують по нашій мапі та обробляють ці 3/4. Після цього будуть вибори. Ми розуміємо, що є така (якщо вона є вже зараз в такому статусі) безальтернативна фігура", – сказав Співаковський у програмі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, Павелко проходить фігурантом у справі про розкрадання коштів, які УЄФА виділив на завод з виготовлення штучних полів в Україні. Нині він перебуває у СІЗО.

"Присвячую гол родині і ЗСУ": талант із Ворскли, який нокаутував Шахтар, захоплюється Степаненком і здійснив свою мрію