УКР РУС

Павелко оцінив ймовірність відходу Шевченка зі збірної України

21 травня 2021 Читать на русском

Президент УАФ Андрій Павелко запевнив, що наразі немає передумов для прощання з Андрієм Шевченком та його тренерським штабом.

"У нас із Шевченком є ​​чинний контракт. У ньому справді є опція продовження до чемпіонату світу в Катарі. Я абсолютно недавно розмовляв з Шевченком щодо цього – його наміри не змінилися.

"Не смикайся": Шевченко провів майстер-клас з підтягування для кількох гравців збірної України

Це дуже добре, адже гравці і всі наші вболівальники повинні знати, що збірна залишиться з тим самим тренерським штабом, до якого всі звикли. На сьогоднішній день я не бачу ніяких передумов до того, щоб Андрій Миколайович і його тренерський штаб не допрацювали контракт до кінця відбору на чемпіонату світу і, сподіваюся, участі на чемпіонаті світу.

Така домовленість є на сьогоднішній день, але ми розуміємо, що це життя і завтра інтерес до нашого штабу може зрости. В цьому випадку будемо щось вирішувати. Ще раз: сьогодні ніяких перемовин або розмов про відхід немає", – сказав Павелко в ефірі Youtube-програми Денисов Time.

До слова, Андрій Шевченко очолив збірну Україну влітку 2016-го. Наразі команда готується до Євро-2020, де зіграє з Нідерландами, Північною Македонією та Австрією.

Україна – серед аутсайдерів чемпіонату Європи: Шевченко приніс тріумф, який став єдиною втіхою