УКР РУС

Партизан – Динамо: передматчева прес-конференція Олександра Хацкевича

27 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич відповів на питання журналістів на передматчевій прес-конференції напередодні матчу Ліги Європи Партизан – Динамо.

– Як команда готувалася до матчу з Партизаном?

– Група футболістів, яка грала з Вересом, ми їм дали відпочинок. В основному готувалися теоретично, розібрали гру в обороні з Вересом. Якщо будемо так грати в обороні, то буде трохи проблематично біля наших воріт.

– Чому Партизан в цьому сезоні грає краще в гостях, ніж удома?

– Не бачив гру з Відеотоном, ми її не розглядали, вивчали останні ігри. Більше акцент на матч з Янг Бойз і останні ігри чемпіонату.

– Чому Мбокані не поїхав на гру?

– Мбокані після гри з Вересом зробив МРТ, і на жаль, медобстеження показало проблеми. Не знаю, чи буде Дьємерсі готуватися до Зорі чи ні, але на сьогодні він не може ще отримувати навантаження.

– Ви взяли в Белград молодого гравця, Романа Вантуха. Ви на нього розраховуєте в грі?

– Так, розраховую. Він добре діє на позиції крайнього півзахисника і крайнього захисника.

– Наскільки важко буде Динамо завтра в матчі з Партизаном?

– Важко буде обом командам. Грати при вболівальниках – зовсім інший антураж. В цьому році досить награли без уболівальників, це вже 3-тя гра.

– Ви грали з Црвеною Звездою 17 років тому. Що характерно для сербських команд?

– Вони сильні фізично. Поєднання силових і технічних якостей. У Партизані багато досвідчених гравців. Партизан – організована та дисциплінована команда.

– Який результат буде хорошим для Динамо?

– Для будь-якої команди головний результат – це перемога в кожному матчі. Завтрашній матч не виключення. Для нас головне завдання – це перемога над Партизаном.

Тренер Партизана Джукіч: Ми будемо намагатись нав'язати Динамо свій стиль гри

Матч 2-го туру групового етапу Ліги Європи Партизан – Динамо відбудеться в четвер, 28-го вересня. Час початку зустрічі – 22:05. Хацкевич взяв на матч 22-х гравців.