УКР РУС

Парма на виїзді перемогла Інтер

15 вересня 2018 Читать на русском

У матчі 4-го туру італійської Серії А Парма завдяки красивому голу Федеріко Дімарко здобула сенсаційну виїзну перемогу над Інтером.

Матч проходив за повної домінації Інтера, який завдав аж 22 удари по воротах, з яких 10 летіло в площину – у Парми було всього шість. Тим не менш, при всіх потугах, Інтер довго не міг забити: у першому таймі більшість моментів завершувались або неточними, або нескладними пострілами. Гості також старалася відповідати – так, на 33-й хвилині Жервінью увірвався у штрафний та завдав прицільного удару, однак він пройшов прямо по центру.

Другий тайм мало чим відрізнявся від першого – Інтер тиснув, Парма огризалася як могла. На 53-й міланці могли вийти вперед, однак після пострілу Кандреви м'яч розминувся у сантиметрах від штанги. На 58-й же удару завдав Перішич, однак від голу Парму врятував захисник, який стояв на лінії воріт. Зрештою, Парма красиво покарала Інтер за марнотратство: на 79-й хвилині команда провела контратаку, яка завершилась вибитим зі штрафного прострілом. М'яч у центрі поля підхопив Федеріко Дімарко, який вирішив пробити із дальньої дистанції й влучив точно у дев'ятку – 0:1. Цей гол виявився переможним.

Таким чином, Парма набрала чотири очки та піднялася на дванадцяту сходинку у турнірній таблиці, в той час як Інтер з такою ж кількістю очок залишився на сьомій. Поки що.

Чемпіонат Італії 2018/2019, 4-й тур

Інтер – Парма – 0:1

Гол: Дімарко, 79