УКР РУС

Парад помилок арбітра. "Оболонь" - "Карпати" - 1:1. ВІДЕО

15 квітня 2011

Граючи весь другий тайм у меншості, "пивовари" зуміли здобути нічию в поєдинку проти львівської команди.

Детальніше про хід матчу можете дізнатись ТУТ.

Після перемоги над "Шахтарем" "пивовари" не могли розраховувати з різних причин на кількох ключових гравців. Як і в матчі проти "гірників", у рідних стінах проти іншої команди з когорти лідерів - "Карпат", оболонці знову грали вдесятьох. Хоча цього разу увесь другий тайм: наприкінці першої половини за сумнівний фол другу жовту картку побачив перед собою Пластун. Як показав другий тайм, суддя разом зі своїми помічниками діяв малопрофесійно, допустившись ще не однієї помилки.

Та все ж ще до вилучення "Оболоні" вдалось зробити вдалий заділ для здобуття позитивного результату. На 33-й хвилині Лозінський чітко реалізував пенальті, який був призначений Абдулою за фол Балажіца на Бондаренкові. Слід зазначити, що м'яч столичних гравців був забитий цілком логічно - "пивовари" повністю вели гру. Натомість "Карпати" не створили фактично жодного моменту.

В другому таймі гостям вдалось зрівняти рахунок, проте це сталось не стільки із заслуги підопічних Кононова, скільки через неуважність оборонців киян. А гол був забитий так: Кочіш прорвався центром, обіграв кіпера і віддав дотепний пас п'ятою на Зеньова якому залишалось пробити у порожні ворота, однак Сапай, який намагався вибити кулю з-під ніг у форварда Карпат, відзначився автоголом. Надалі відзначались не стільки гравці, скільки арбітр, який приймав дуже суперечливі рішення. Благо, вони не вплинули на результат матчу.

Робити турнірні висновки рано, адже матч став відкриттям 25-го туру Прем'єр-ліги, однак наразі обидва колективи залишились при своїх - "Карпати" зрівнялись по очках з "Дніпром" і посідають 5-ту сходинку, "пивовари" залишаються восьмими.

"Оболонь" - "Карпати" - 1:1 (1:0)

Голи: Лозінський 33 (пен.) - Сапай 51(авт.)

"Оболонь": Березовський, Сапай, Лозинський, Пластун, Кутас, Ільків (Сібіряков 64), Слюсар (Г.Баранець 58), Лупашко, Б. Баранець, Бондаренко (Кучеренко 88), Мандзюк

"Карпати": Боґатінов, Федецький, Мілошевіч, Балажіц, Ощипко, Годвін (Лукас 56), Ткачук, Худоб'як, Кожанов, Зеньов (Кополовець 70), Кочіш (Батіста 77)

Попередження: Мілошевіч 2, Балажіц 32, Лукас 74, Федецький 78

Вилучення: Пластун 45+1 (друге попередження)