УКР РУС

"Пане Ярославський, до вас є багато питань", – Міністр МВС закликав президента Металіста повернутись до України

15 лютого 2022 Читать на русском

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський розповів про перебіг розслідування скандальної ДТП за участю кортежу Олександра Ярославського.

"Резонансна справа, до якої прикута увага суспільства — це смертельна ДТП, скоєна кортежем харківського бізнесмена Олександра Ярославського.

Ярославський був у нетверезому стані за декілька годин до ДТП, – журналіст

Як відомо, наступного дня він вилетів приватним літаком до Лондона.

Через спробу фальсифікації кримінальної справи, ціллю якої було "повісити" смерть невинної людини на одну із сторонніх осіб, я звільнив начальника харківської поліції. Але спроби сфальсифікувати справу продовжуються. Вчора стало відомо, що з переліку речових доказів у морзі зник одяг загиблої людини. Також вчора по цьому факту поліцією негайно проведено 11 невідкладних обшуків. Відкрито кримінальне провадження за статтею приховування доказів. Очевидно, що хтось дуже не хоче нести відповідальність за скоєне.

Можливо, терміновий виліт пана Ярославського ніяк не пов'язаний з загибеллю людини та не є побоюванням через заяви про можливу агресію з боку Російської Федерації, а є лише відпочинком чи особистою справою. Але повертайтесь якнайшвидше, пане Ярославський. У нас є до вас багато запитань", — заявив Монастирський у відеозвернені.

Нагадаємо, 9 лютого у Харківській області унаслідок ДТП загинула людина. Підозрюється, що наїзд був скоєний кортежем президента Металіста. За інформацією ЗМІ, за кермом міг перебувати сам Ярославський, який у цей вечір начебто був напідпитку. Бізнесмен наступного дня вирушив чартерним рейсом до Лондона.

"Родичі з Камеруну хвилюються і телефонують щоденно": легіонери нашого футболу – про напад Росії і свою любов до України