УКР РУС

Палкін: Вітаю призначення Баранки

14 грудня 2016 Читать на русском

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував призначення Франческо Баранки на посаду керівника Комітету з етики та чесної гри ФФУ.

"Я повторю те, що говорив раніше: при колишньому керівнику Комітету з етики ситуація з договірними матчами і маніпулюванні результатами вийшла з-під контролю ФФУ. Тому потрібно було терміново рішуче діяти і знаходити більш компетентну людину.

У зв'язку з цим, вітаю відсторонення Кочетова і призначення пана Баранки. Обнадіює, що виконком ФФУ і президент Андрій Павелко прислухалися до нашої думки і думки представників футбольної громадськості.

Тільки у постійному діалозі ми можемо спільними зусиллями реалізовувати якісні зміни у нашому футболі. Бажаю новому керівнику Комітету продуктивної результативної роботи і як можна швидше навести порядок щодо цього питання", – розповів Палкін.

Баранка отримав статус футбольного прокурора і внесе зміни в футбольне законодавство для боротьби з договірними матчами

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу