УКР РУС

Палкін озвучив обов'язки, які матиме Срна на новій посаді в Шахтарі

24 червня 2020 Читать на русском

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін прокоментував призначення Даріо Срни на посаду директора з футболу.

"Цей сезон був свого роду пробним для Даріо – не футболіста. Ми всі переживали за нього, стежили, як у нього вийде. У нього все вийшло дуже добре. Ми всі розуміємо, що він – легенда клубу. Всі футболісти в команді ставляться до Даріо з великою повагою, для молодих гравців він взагалі кумир.

Срна отримав нову посаду в Шахтарі

Його персона сьогодні досить важлива в команді. Ухвалене рішення призначити Даріо директором із футболу обґрунтоване його роботою, впливом і допомогою Шахтарю. Його головне завдання – бути всередині життєдіяльності команди. Розуміти всі процеси – тренувальні та операційні. Бути сполучною ланкою між менеджментом клубу, тренерським штабом, командою, президентом.

Інший бік – залученість у трансферну політику клубу, її обговорення. Також академія. Ми повинні розуміти: тренувальний процес і навчання наших хлопців проходить згідно зі стилістикою і філософією клубу, а вона, своєю чергою, продиктована філософією першої команди і її футболом. Один з головних аспектів – адаптація молодих гравців у першій команді, як тих, хто прийшли з академії, так і тих, кого ми купуємо", – поділився Палкін в коментарі офіційному сайту Шахтаря.

Шахтар – чемпіон України: що буде далі?