УКР РУС

Палкін – про трансфер Мудрика: "Знайдеться великий клуб і дасть Шахтарю 100 мільйонів євро"

16 листопада 2022 Читать на русском

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін вірить, що клуб зможе серйозно заробити за трансфер своєї зірки. Віддавати Мудрика за невелику суму в Шахтарі не збираються.

"До Мудрика є постійний інтерес. Кожного тижня з’являється якийсь клуб. Вони не приходять і не кажуть: "ОК, візьміть 50 мільйонів, і дайте мені Мудрика". Вони розуміють історію, яка стоїть за ним, і усвідомлюють, що це досить дорогий гравець. Вони починають відчувати наш клуб, яка у нас стратегія, як працює Шахтар.

"Усі ці захмарні цифри – чиясь бурхлива фантазія": агент Мудрика заявив, що лідеру Шахтаря краще піти з клубу

У будь-якому випадку, час прийде. Безумовно, знайдеться великий клуб і дасть нам 100 мільйонів євро.

Мудрик – це талант, який розвивається. Те, що він демонструє сьогодні, це лише 60% того, що він може зробити в майбутньому. І коли ви це перемножите, то зрозумієте, що він коштує набагато більше. Тому я вірю, що у майбутньому Мудрик точно може коштувати близько 100 мільйонів євро.

Дозволити собі його трансфер можуть 5-6 клубів у світі. Але іноді навіть деякі клуби АПЛ можуть вас здивувати, а не лише звичні для всіх 6 топ-клубів", – цитує Палкіна The Athletic.

Угода Михайла Мудрика з Шахтарем розрахована до кінця 2026 року. Українцем цікавиться низка іменитих клубів Європи – Арсенал, Байєр, Манчестер Юнайтед тощо.

Мудрик на роздоріжжі, Арсенал – далеко не єдиний, несподіваний варіант у Ла Лізі