УКР РУС

Оуен не вірить у шанси Манчестер Юнайтед стати чемпіоном АПЛ

3 січня 2021 Читать на русском

Екс-форвард Манчестер Юнайтед Майкл Оуен нинішній рівень підопічних Сульшера.

"Не впевнений, що Манчестер Юнайтед зможе виграти титул навіть з Бруну Фернандешем. Підопічні Сульшера прекрасно грають на контратаках, вони добре діють в матчах з більш сильними командами і здатні кому завгодно завдати проблем.

Крок Манчестер Юнайтед на вершину АПЛ у відеоогляді матчу проти Астон Вілли

Питання виникають тоді, коли вони володіють м'ячем в матчах з командами на кшталт Вулверхемптона і намагаються зламати їхню оборону. Я бачив їхній недавній матч з "вовками". У МЮ не було моментів.

Вони в чемпіонській гонці, це однозначно. МЮ другий за різницею забитих і пропущених м'ячів, але хіба вони на одному рівні з Ліверпулем і Манчестер Сіті? Мені здається, Юнайтед все ще на крок позаду цих клубів, і тому йому буде дуже складно виграти АПЛ в цьому сезоні. Але все можливо, з огляду на їхні останні виступи", – цитує Оуена Goal.com.

Після 16-ти турів АПЛ Манчестер Юнайтед розташувався на другій сходинці, поступаючись Ліверпулю за додатковими показниками.

Втрата Бога, крадіжка "Золотого м'яча", кінець прокляття і бунт на шхуні Барса – яким був 2020 рік для світового футболу