УКР РУС

"От пердаки у цих "мєрзкіх тварєй" і палають": Вацко знищив росіян за спробу дискредитувати збірну Польщі

31 березня 2022 Читать на русском

Український коментатор Віктор Вацко детально роз'яснив росіянам, чому їхній гавкіт у бік збірної Польщі не має ніякого сенсу.

"На території лаптів і балалайок добре навчилися дурити людей, перекручуючи факти в інформаційному просторі, або відверто фабрикуючи їх. Ну, ви в курсі про смертельно небезпечні ескадрильї українсько-бандерівських птахів і багато інших історій…

"Нехай ці пі**ри дивляться чемпіонат Еритреї": Вацко просить УАФ посприяти блокуванню трансляції ЧС-2022 в Росії

Зараз ці ідіоти вирішили, що збірна Польщі скористалася шансом не грати проти їхньої космічної "лаптє-збірної", щоби вийти на ЧС-2022. Їхній головний тренер, до речі, "ісконнорускій" естонець з іспанським паспортом Валєра Карпін, прямо сказав, що на місці поляків вчинив би так само відносно свого грізного конкурента.

Але, бл*дь, цим тупим одноклітинним, не вкладається в голові, що поляки готові були пожертвувати своєю участю у ЧС-2022 у знак підтримки України! Коли футболісти за ініціативи "старичків" Лєвандовскі і Щенсни провели нараду і ухвалили рішення принципово не грати проти балалаєчників, ніхто і мови не вів про те, що на росіян накладуть футбольний бан.

Поляки підтримали Україну і виступили проти загарбника, ризикуючи самим отримати технічну поразку! Це вже потім їх підтримали й інші – Швеція, Чехія – категорично відмовившись грати проти Росії, яку президент PZPN (Польський футбольний союз) назвав "бандитами". Це вже потім росіян забанила УЄФА.

Просто говорити правду різним їх телевізійним антонам невигідно! От пердаки у цих "мєрзкіх тварєй" і палають. А збірній Польщі, і персонально Роберту Лєвандовскі, який грає із капітанською пов’язкою у кольорах прапору України, Войцеху Щенсни, Гжегожу Крихов’яку, Камілю Гліку – колосальний респект від кожного українця! Вони готові були пожертвувати, вочевидь, останньою можливістю у своїй кар’єрі зіграти на ЧС. Але добро перемагає", – написав Вацко у своєму Facebook.

"Ми не знали", "на навчання приїхали". Усе вони знали": Головко – про хвору голову окупантів і потоки рашистського лайна