УКР РУС

Атлетіко завдяки автоголу року врятував нічию з Вільяреалом за кілька секунд до фінального свистка

30 серпня 2021 Читать на русском

В рамках 3-го туру іспанської Прімери було проведено три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2021/22, 3-й тур

Кадіс – Осасуна – 2:3

Голи: Алекс, 16, 66 (пен) – Гарсія, 60 (пен), Торрес, 90+1 (пен), Гарсія Д., 90+5,

Райо Вальєкано – Гранада – 4:0

Голи: Гарсія, 3, Трехо, 26 (пен), Нтеко, 43, Комесанья, 58

Атлетіко – Вільяреал – 2:2

Голи: Суарес, 56, Манді, 90+5 (автогол) – Трігерос, 52, Груневелд, 74

Кадіс у рідних стінах приймав Осасуну. Вже на 16-й хвилині господарі вирвались уперед – Алекс отримав майстерну діагональ від Сальві й вийшов віч-на-віч із голкіпером, якого легко переграв. Памплонці відчайдушно намагались відігратись, але до перерви завдали лише один удар у площину воріт.

Реал у важкому матчі втримав мінімальну перемогу над Бетісом

На 60-й хвилині гості заробили одинадцятиметровий. Цей шанс не змарнував Гарсія, який точним ударом зрівняв рахунок. Однак, вже на 66-й рефері призначив ще один пенальті, цього разу у ворота Осасуни – його впевнено реалізував Алекс, який записав до свого активу дубль. До кінця матчу памплонці відчайдушно намагались зрівняти рахунок і у компенсований час рефері призначив третій пенальті – Торрес не схибив та відновив рівновагу. Натхненні гості пішли уперед, і вже на останній хвилині матчу Гарсія зумів покласти ще один та приніс своїй команді вольову перемогу.

Гранада завітала у гості до Райо Вальєкано. Господарям вдалось забити швидкий гол – вже на 3-й хвилині відзначився Гарсія. У середині тайму рефері призначив одинадцятиметровий у ворота гранадців. Його без особливих проблем реалізував Трехо. Здавалось, що зараз гості мають прокинутись, але ні – під завісу тайму Нтеко зробив рахунок розгромним.

Після перерви ситуація на полі не змінилась. Господарі продовжували володіти м'ячем та раз за разом атакували. На 58-й хвилині Коменсанья поклав ще один – 4:0. Цей гол став останнім у матчі, і фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу Райо Вальєкано.

Завершував ігровий день поєдинок Атлетіко – Вільяреал. Мадридці з перших хвилин взяли ініціативу у свої руки. Вони раз за разом атакували, але створити справді небезпечний момент ніяк не вдавалось. Гравці "жовтої субмарини" ж до перерви не завдали жодного удару не те, що у площину воріт, а й у їхню сторону.

На початку другого тайму гості таки створили свій перший момент й він став гольовим – Трігерос потужним ударом під поперечину замкнув простріл Піни. Однак, довго радіти їм не судилось – на 56-й Суарес, якому асистував Корреа, зрівняв рахунок. На 74-й хвилині Піно, скориставшись грубою помилкою захисника, заволодів м'ячем неподалік штрафного майданчика й скинув на Груневелда, який потужним ударом спрямував м'яч у сітку – 1:2. "Матрацники" одразу кинулись в атаку, щоб відновити рівновагу, і вже на останній хвилині компенсованого часу доля зробила їм подарунок – Манді намагався віддати передачу на Рульї й кумедно спрямував м'яч у власні ворота. Бойова нічия – 2:2.

"Продавши коня, я прокинувся мільярдером": божевільний власник Перуджі воював із Кальчо і запросив сина Каддафі