УКР РУС

Оріджі покине Ліверпуль – Клопп на прощання охрестив форварда легендою

20 травня 2022 Читать на русском

Нападник Дівок Оріджі проводить останні дні у червоній футболці. Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп повідомив про його прийдешній відхід.

"Я очікую, що з Дівоком попрощаються по-особливому. Для мене він завжди буде легендою Ліверпуля, працювати з ним було насолодою. Він – один із найважливіших гравців, яких я коли-небудь мав. Де б він не пішов, буде успішним на 100%.

Реал програє Ліверпулю боротьбу за гравця збірної Франції, але готує козир

Його відхід буде справді складним моментом. Оріджі – легенда. Без сумнівів. Я не хочу, щоб ще хтось йшов, але таке життя. Зараз ніхто не підходив до мене і не казав, що хоче піти. Зараз для цього не час", – цитує Клоппа Sky Sports.

Нагадаємо, бельгієць став гравцем мерсисайдців у 2014-му й відтоді награв 175 матчів. Дівок вже давно не мав стабільної ігрової практики, а прихід Луїса Діаса тільки погіршив його ситуацію. Цього сезон він має в активі 18 неповних матчів (по 33 хвилини в середньому).

Останнім часом інтерес до нападника почав проявляти Мілан. Дуже ймовірно, що вже наступну кампанію він розпочинатиме в італійській Серії А.

Ліверпуль напіврезервним складом переміг Саутгемптон – мерсисайдці відродили реальний шанс на чемпіонство