УКР РУС

"Олімпійський – це міць, Арена Львів – це душа": Яремчук пригадав дебютний гол за збірну України

2 червня 2021 Читать на русском

Форвард "синьо-жовтих" Роман Яремчук виділив два українські стадіони, гра на яких приносить йому найбільше задоволення.

"Я добре пам'ятаю свій дебют за збірну – це було в Чехії, у матчі Ліги націй. Ми виграли і потім впевнено пройшли весь той турнір, посівши першу сходинку у групі з хорошою грою.

"Було б гірше, якби ми всіх "виносили": Яремчук знайшов позитив у чотирьох поспіль нічиїх збірної України

Першого поєдинку чекав довго, до цього весь час заважали м'язові травми, які мене турбували. Але тут приїхав, заспівав пісню новачка – і в бій. Правда, я довго не забивав, і це на мене тиснуло. Проти чехів, словаків, у спарингу з італійцями у мене вистачало моментів, але м'яч не йшов у ворота. Допомогла підтримка Андрія Шевченка, який в мене вірив і довіряв. Перший гол забив лише у сьомій грі, але зате який це був гол...

Видно, так розпорядилися вищі сили, що дебютний м'яч я провів у Львові. У рідному місті, на очах у батьків, які не стримували сліз. Це був шалено зворушливий момент, і я з нетерпінням чекаю наступного матчу на цьому стадіоні. Розумієте, НСК Олімпійський – для мене це міць, а Арена Львів – це, перш за все, душа. Я щасливий забивати за збірну своєї країни на таких стадіонах", – сказав Яремчук у коментарі Zbirna.com.

Нагадаємо, Роман провів у складі збірної України 22 поєдинки, в яких забив 7 голів.

Євро-2020: потенційний суперник України, останній(?) турнір Бейла, другий шанс наступника Луческу – прев'ю групи А