УКР РУС

Олімпік – Динамо: онлайн-трансляція матчу УПЛ та офіційного дебюту Луческу – як це було

21 серпня 2020 Читать на русском

Олімпік номінально приймав Динамо в 1-му турі УПЛ 2020/21. Стартові склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Новий сезон чемпіонату України почався з офіційного дебюту Мірчі Луческу. Матч, як і онлайн-трансляція Олімпік – Динамо на "Футбол 24", стартував о 17:00. Пряма трансляція на каналі "Футбол 2". Екс-наставник Шахтаря виграв 2 товариські матчі проти команд з Другої ліги, але програв Десні в рамках підготовки до свого першого київського сезону. Якщо в динамівців найкращим бомбардиром став Супряга (3 голи та 2 асисти), то лідером атаки донеччан залишається Шахаб.

Динамо розгромило Олімпік у дебюті з Луческу в УПЛ – результативні заміни, 3 голи українців, несподіваний джокер

Іранський форвард наколотив 6 м'ячів за 5 спарингів. Олімпік також дуже впевнено пройшовся клубами нижчих ліг, а своєї єдиної поразки зазнав від Десни. За попередні 16 ігор між звітними суперниками донеччани виграли лише раз, а програли 12, тож фаворит був очевидний. Водночас у киян шалені кадрові втрати в обороні (через травми вилетіли Попов, Миколенко, Шабанов, Бурда) та атаці (без Циганкова, Вербіча і Шепелєва), тому команда Климовського не виглядала безнадійно.

Олімпік: Кичак – Пасіч, Зотько, Снурніцин, Лебеденко – Політило, Завійський – Чогадзе, Романовський, Тейшейра – Шахаб

Динамо: Бущан – Тимчик, Кендзьора, Сирота, Караваєв – Сидорчук, Шапаренко – Цітаішвілі, Буяльський, Де Пена – Супряга