УКР РУС

Олександрія – Карпати: анонс матчу

18 березня 2018 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

24 тур УПЛ. 14:00. Олександрія, КСК "Ніка". Телетрансляція – канал "Футбол 1". Головний арбітр – Володимир Новохатній.

Карпати підходять до матчу з Олександрією на останньому місці чемпіонату. Вчора Сталь і Зірка синхронно перемогли, тому для львів'ян ситуація стала критичною. Якщо винести за дужки дограний тайм з Олімпіком, в 4 календарних матчах 2018-го вони не забили жодного гола. Подібна статистика за будь-яких умов викликає запитання до нападника Акулініна, який сьогодні не зіграє через дискваліфікацію.

Статистика протистояння – 13 матчів: 4 перемоги Олександрії, 7 нічиїх, 2 звитяги Карпат

В обороні "зелено-білих" також все сумно – у минулому турі Олімпік відвантажив на "Україні" 3 м'ячі за повного потурання львівських захисників. Поки основний центрбек Нестеров травмований, на його позиції грають Федецький і Сандохадзе, до яких також є достатньо претензій. Після дебюту не закріпиться в старті молодий Ременюк – Андрія викликали в юніорську збірну.

Олександрія також обійдеться без низки гравців. Володимир Шаран поки що не розраховує на Бондаренка, Шендрика та Запорожана, під питанням участь Довгого. Очікувати сьогодні багато голів від команд не варто – "містяни", подібно нинішньому опоненту, в цьому році організували лише одне взяття воріт. Центральний форвард Сітало тиждень тому дуже старався забити Чорноморцю, але напрацював на вилучення та дискваліфікацію, а команда задовольнилася нульовою нічиєю.

Попередній матч
26.11.2017. 17-й тур чемпіонату України-2017/2018
Олександрія – Карпати – 3:0
Голи: Полярус, 60, Старенький, 66, Пономар, 79

Результати Олександрії не є поганими: 5 очок в трьох матчах без пропущених голів і рекордна 8-матчева безпрограшна серія на власному полі. Однак аутсайдери активізувалися та почали набирати очки, через що поразка в цій грі означатиме для команди повернення до боротьби за виживання.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Олександрія: Паньків – Пашаєв, Гітченко, Бухал, Бацула – Банада, Грицук – Старенький, Пономар, Цуріков – Полярус.

Карпати: Шевченко – Мірошніченко, Федецький, Сандохадзе, Гуцуляк – Вербний – Мякушко, Карраскаль, Ді Франко, Швед – Санчес.