УКР РУС

Олександр в запої побив сина, а доньці сказав, що знайшов їй нову маму, - Тетяна Алієва

3 квітня 2016 Читать на русском

Тетяна, дружина колишнього футболіста збірної України Олександра Алієва, в соцмережі Facebook розкрила нові подробиці скандалу, що виник між нею та її чоловіком.

Спершу Тетяна повідомила про певну Христину, яка телефонувала вночі Алієву.

Слушай.Ты Кристина!дарю тебе бесплатно это несчастное чмо.которое кроме как пить ни чего не может!на глаза мне не попада...

Posted by Tatyana Alieva on Saturday, 2 April 2016

Пізніше дружина екс-гравця винниківського "Руху" написала таке:

"Так вже вийшло, що сьогодні мені потрібно розраховувати на себе, друзів і юристів! Алієв у своєму запої дійшов до того, що побив старшого сина, а доньці сказав, що знайшов їй нову маму, незважаючи на те, що дитині після лікарні не можна хвилюватись...

Також він намагався підкупити нову Поліцію! Слава Богу, хлопці чесно виконують свою службу, я не знаю що він хоче мені пришити - 7 років позбавлення волі за наркотики! Я згодна хоч зараз перевіритися на наркотики та рівень алкоголю в моїй крові! Я досить довго прикривала людину, якого вважала своїм чоловіком. Більше не хочу! Не шукаю більше підтримки, оскільки розумію, що всі залишаються зі своєю думкою. Просто хочу, щоб люди знали!"

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Алієв у нетверезому стані побив дружину. Згодом подружжя прокоментувало інформацію про насилля в їхній сім'ї.

Дружина Алієва написала на чоловіка ще одну заяву в поліцію щодо побиття її та дітей.