УКР РУС

Оголошено номінантів на престижну міжнародну нагороду Globe Soccer Awards

30 жовтня 2019 Читать на русском

Перелік претендентів на нагороду Globe Soccer Awards одразу в кількох номінаціях опубліковано на офіційному сайті премії.

Європейська асоціація клубів (ECA) і Європейська асоціація футбольних агентів (EFAA) оприлюднили список номінантів на премію Globe Soccer Awards-2019.

У номінації "Найкращий футболіст 2019 року" цьогоріч представлені: Кріштіану Роналду (Ювентус), Ліонель Мессі (Барселона), Бернарду Сілва (Манчестер Сіті), Мохамед Салах, Аліссон, Садьйо Мане і Вірджіл ван Дейк (всі – Ліверпуль).

У номінації "Найкращий клуб 2019 року" представлені: Ліверпуль, Аякс і жіноча команда Ліона.

Претендентами на звання найкращого тренера року стали: Юрген Клопп (Ліверпуль), Фернанду Сантуш (збірна Португалії), Ерік Тен Хаг (Аякс), Джамель Бельмаді (збірна Алжиру) і Массіміліано Аллегрі (Ювентус в сезоні-2018/19).

У номінації "Відкриття року" представлені: Ансу Фаті (Барселона), Ерлінг Холанд (Зальцбург), Джейдон Санчо (Боруссія Д), Жоау Феліш (Атлетіко) і Кай Хаверц (Байєр).

Церемонія нагородження відбудеться 29 грудня в Дубаї (ОАЕ). Переможців визначатимуть члени журі та футбольні діячі: Фабіо Капелло, Антоніо Конте та Ерік Абідаль.

"Гол Рамоса змінив історію футболу": інтерв'ю Модріча про Реал, "Золотий м'яч" та негаразди Бейла в Мадриді