УКР РУС

Офіційно: "Зоря" прийматиме "Оболонь" на "Олімпійському"

16 березня 2011

Про це повідомив офіційний сайт луганського клубу.

Матч 22-го туру УПЛ між "Зорею" та "Оболонню" буде зіграно на донецькому стадіоні. Вслід за "Металургом", арену тепер використовуватиме і луганський клуб.

"Всім добре відомі недавні події щодо дискваліфікації стадіону "Авангард". І керівництво клубу робить все можливе для того, щоб "Зоря" грала саме на луганській арені для луганських вболівальників.Однак ми всі повинні розуміти, що миттєво виправити ситуацію за відсутності гарного газону, підігріву та освітлення на "Авангарді", просто неможливо. Тому було прийнято рішення про те, що свій найближчий домашній матч луганська "Зоря" проведе в Донецьку, на стадіоні РСК "Олімпійський".

Керівництво футбольного клубу "Зоря" зробить все, щоб свій наступний домашній матч, на початку квітня, з харківським "Металістом" відбувся саме в Луганську", - йдеться у заяві на офіційному сайті "Зорі".

"Я прийшов всерйоз і надовго, - говорить президент "Зорі" Євген Геллер. - "Зоря" була, є і буде луганською командою. Багатьох лякають труднощі, які виникли останнім часом. Я впевнений, що всі ці проблеми тимчасові і незабаром нам вдасться їх вирішити. Ми готові, об'єднавшись з владою, робити кроки щодо "Авангарду". Деякі заангажовані ЗМІ намагаються вселити всім своїми брехливими висловлюваннями, що "Зоря" стане донецькою, але я вам говорив і ще раз скажу: "Зоря" - луганська команда і грає для наших, луганських уболівальників".