УКР РУС

Офіційно: Кулаков в "Дніпрі" на три роки

2 червня 2011

Сьогодні стало остаточно відомо про те, що визнаний лідер "Ворскли" Денис Кулаков найближчим часом все ж перебереться до Дніпропетровська.

Переговори між агентом футболіста і керівництвом дніпрян завершилися підписанням трирічного контракту на тих умовах, які попросив для себе один з найкращих асистентів минулого чемпіонату. Нагадаємо, що Денис став автором десяти гольових передач, поступившись у цьому показнику лише Клейтону Шав'єру з "Металіста".

Чотири повноцінних сезони Кулаков відіграв в Полтаві, і, напевно, зараз йому просто захотілося спробувати себе на іншому рівні, в іншому колективі. Ініціатива переходу до "Дніпра" йшла саме від самого футболіста.

Нагадаємо, що в січні півзахисник підписав річний контракт з полтавським клубом, в якому був пункт, відповідно до умов якого, у разі появи у Кулакова пропозицій від інших клубів, що мають можливість заплатити обумовлену грошову компенсацію "Ворсклі", він може достроково розірвати цей договір.

Зв'язатися з самим Денисом поки не вдалося. За наявною інформацією, гравець знаходиться на відпочинку в кіпрському місті Лімасол.