УКР РУС

Одного Салаха буде замало – Саудівська Аравія націлилася на партнера єгиптянина по Ліверпулю

29 серпня 2023 Читать на русском

Ліверпуль може втратити двох футболістів до завершення трансферного вікна.

Саудівська Аравія продовжує грабувати європейські клуби. Аль-Іттіхад, за який виступає Карім Бензема, намагається підписати Мохамеда Салаха з Ліверпуля. Юрген Клопп не хоче відпускати лідера попри те, що саудівці зробили дуже вигідну пропозицію. Втім, трансфер єгиптянина може стати не єдиною проблемою мерсисайдців.

"Це йо**ний жарт": ван Дейк може отримати додаткову дискваліфікацію за грубощі на адресу арбітра

Як повідомляє Фабріціо Романо, головний тренер Аль-Іттіхада Нуну Ешпіріту Санту хоче підсилити лінію оборони. Саудівський клуб розглядає можливість підписання партнера Салаха по Ліверпулю Джо Гомеса. Універсальний захисник може грати на кількох позиціях в захисті, що дуже подобається Санту. В минулому сезоні англієць лише 15 разів потрапляв до стартового складу. Гомес хоче отримувати більше ігрового часу, а Аль-Іттіхад може гарантувати йому місце в основі.

Ліверпуль має жорстку позицію щодо переходів в останні дні трансферного вікна. Керівництво мерсисайдців не готово відпускати своїх гравців до Саудівської Аравії.

Нагадаємо, що Джо Гомес – ветеран Ліверпуля. Він виступає за "червоних" з сезону 2015/16. Його чинна угода розрахована до 2027 року.

Роналду запустив "золоту лихоманку" – Саудівська Аравія сприяє багатим, принижує слабких і доларами затикає критиків