УКР РУС

"Однієї аури замало": екс-хавбек збірної Франції знищив ПСЖ за трансфер Серхіо Рамоса

13 вересня 2021 Читать на русском

Колишній вінгер французького Парі Сен-Жермен і місцевої національної команди Жером Ротен засумнівався у доцільності підписання досвідченого оборонця Серхіо Рамоса.

"Травма литкового м'язу на заході кар'єри – це жахливо, тому що правильно відновитися від неї вкрай складно. Щойно гравець нарощуватиме темп на тренуваннях чи в матчах ПСЖ, він змушений буде гальмувати.

Рамос знову не зможе дебютувати за ПСЖ – іспанець отримав нову травму

Більше того, щоб виглядати добре, віковому футболісту необхідно провести цілу низку матчів. Чи зможе Рамос повернутися на свій рівень із постійним болем в литковому м'язі? Маю великі сумніви. Коли Серхіо тільки прибув до Парижа, то всі марили зміною менталітету в роздягальні ПСЖ. Маркіньйос і Кімпембе сьогодні помітно переважають Рамоса.

І зараз самої лише аури Рамоса для парижан недостатньо, потрібне щось більше. Йому доведеться робити значний внесок на полі, бо іншого сенсу тримати його в складі немає. Тож у мене таке враження, що Рамос – погана ідея для ПСЖ", – заявив Ротен в ефірі RMC Sport.

Нагадаємо, що Серхіо Рамос перебрався на Парк де Пренс цього літа з мадридського Реала в статусі вільного агента. Проте, через проблеми зі здоров'ям центрбек досі не дебютував за ПСЖ.

Із африканських нетрів до основи збірної Франції: Жан-П'єр Адамс підкорив метрополію і став заручником "сну" на 40 років