УКР РУС

Обрадовіч: Гра не була простою, довелося і нам понервувати

9 травня 2011

Післяматчевий коментар гравця "Металіста" Мілана Обрадовіча.

Мілан, ти сьогодні не вийшов у "старті", що для тебе велика рідкість. Причина не у стані здоров'я?

Слава Богу - ні. Зі здоров'ям все добре, почуваю себе у відмінній формі. А щодо старту "старту" я так зрозумів, вийшло це через "ліміт". Тому сьогодні і просидів всю гру на лаві запасних.

І як у ролі глядача?

Якщо у хлопців гра виходить, то, думаю, і глядачам теж приємно дивитися на такий футбол. Щоправда, не луцьким, а харківським (сміється). Вони, думаю, сьогодні отримали задоволення, особливо ті, хто приїхав сюди нас підтримати.

Що скажеш про саму гру?

Гра не була простою, довелося і нам понервувати, особливо, коли "Волинь" забила перший гол у відповідь. Але вдало зіграв сьогодні Вова Дішленкович, кілька разів виручив команду. Але, звичайно, набагато більше можливостей сьогодні було у нас - кілька виходів один на один, удари здалеку. Добре, що в другому таймі нам вдалося забити третій м'яч і вже тоді перевести гру в спокійне русло і довести весь матч до перемоги. І, звичайно, відмінно сьогодні зіграв Крістальдо. Він зробив хет-трик, але міг забити ще й більше. Те, що вимагалося від нього, він зараз і починає показувати. І хорошу гру, і гарний результат.

У Харкові у матчі з "Іллічівцем" ми тебе побачимо?

Ну, це вирішуватиме тренер. Але те, що побачите - це напевно. Тільки поки не скажу де. Або на полі, або на лавці для запасних. Камера хоча б раз нашу лавку покаже, так що точно мене на стадіоні "Динамо" зможете побачити (сміється). А якщо серйозно - я готовий завжди грати. Ну, а взагалі, після сьогоднішньої перемоги стало трохи легше дихати. Залишилося ще дві гри виграти, і медалі знову опиняться у нас. Так що все залежить лише від нас самих. А ми дуже хочемо нікого не пропустити на третій місце у таблиці.