УКР РУС

"Оболонь" - "Іллічівець". Анонс

30 квітня 2011

На "здачу" гри маріупольці можуть не розраховувати.

27-й тур. 30.04.2011. 18:00. Київ, ст. "Оболонь Арена". Пряма трансляція на телеканалі “Футбол”, текстова трансляція на нашому сайті.

Глянувши на турнірну ситуацію, букмекер одразу б заявив, що перемога більш потрібна "Іллічівцю", який повинен здобути три пункти у цьому матчі. І справді, на кого ще сподіватись команді Яремченка, як не на оболонців - попереду в "іллічів" зустрічі проти "Таврії", "Металіста" і "Динамо". Календар фактично патовий і сьогоднішній невиграш "Іллічівця" автоматично означатиме виліт команди до першого дивізіону.

Попри навіть таку ситуацію, є світла пляма для клубу з Донецької області: "Оболонь" продовжує лихоманити дисквалфікаціями. Нарешті зможуть взяти участь в матчі Худзік і Пластун, і в той же час не зіграють Бондаренко, Лупашко і Лозінський, які перебрали в минулому турі карток. Перед Сергієм Ковальцем знову постане складне питання, ким із короткої лави запасних замінити цих футболістів.

Маріупольцями "хоробить" шість турів поспіль, в яких "Іллічівець" здобув дві нічиї при чотирьох поразках, за різниці забитих-пропущених 7:14. Обривати цю серію було б для "Іллічівця" в Києві непогано, проте "Оболонь" явно буде проти. В команди також складний календар на фініші, і хоч від вильоту "пивні" убезпечились, а до Ліги Європи їм не дістати, колектив Ковальця буде битись не на жарт. Така вже філософія в оболонців, які принципово боротимуться в кожному поєдинку, не шкодуюючи ні себе, ні суперників.

Після поразки на Великодень від "Севастополя", Валерій Яремченко пообіцяв, що "Іллічівець" обов'язково вибереться з днища турнірки. Що ж, пора збирати молодь докупи і доводити свою потрібність для елітного дивізіону. Іншого шансу може не випасти.

Дискваліфіковані: Лупашко, Бондаренко, Лозінський - Чайковський
Травмований: Антонов ("Іллічівець")

Оболонці в дев'ятьох матчах жодного разу не зуміли обіграти "Іллічівець" (!). Чотири рази матчі завершувались внічию, п'ять разів перемагали азовці. У Києві команди провели чотири зустрічі (по дві нічиї та дві звитяги гостей).

Наш прогноз: 1:1
Найпопулярніший прогноз: 1:0
Матч першого кола: "Іллічівець" - "Оболонь" - 1:0 (Пуканич 76)