УКР РУС

"Обіцяю, все буде за законом": генпрокурорка Венедіктова закликала Ярославського повернутися в Україну

13 лютого 2022 Читать на русском

Справа щодо смертельної ДТП з кортежем Олександра Ярославського продовжує набирати обертів.

"Слідство працює. Для того, щоб не було ні в кого жодних сумнівів, мені здається, зараз, може, якраз правильно буде звернутися до Олександра Владиленовича (Ярославського, – прим.).

"Ярославський – почесний громадянин Харкова, багато зробив для України": мер міста – про ДТП з авто президента Металіста >

Якщо ми хочемо, щоб у нас було все чесно, прозоро і справедливо, а я обіцяю, що ми не будемо перетворювати нічого у політичні ігри, давайте не будемо робити зі звичайної кримінальної справи якийсь фарс. Повертайтеся в Україну, я вам обіцяю, що все буде за законом. Все буде чесно, професійно та швидко. Ми виконаємо всі слідчі дії. Тут гарантією моє слово буде. Замовчувати цю тему ніхто не буде, а з іншого боку і забалакувати її ніхто не буде", – цитує слова Ірини Венедіктової на брифінгу у Харкові Укрінформ.

Нагадаємо, поліція проводить слідчі дії через смертельну ДТП, в якій фігурує авто з кортежу Олександра Ярославського. Були проведені обшуки в готелі та в помешканні президента Металіста, а його самого чекають на допит після повернення з Лондона.

Топ-10 Forbes, друзі з Росії, молода дружина і регбі: чим живе Олександр Ярославський