УКР РУС

Новий тренер Барселони оголосив заявку на дебютний матч – 3 тривожні новини перед Динамо

30 жовтня 2021 Читать на русском

Тимчасовий наставник Барселони Серхі Бархуан визначився із обоймою футболістів, яку планує задіяти в поєдинку 12-го туру Ла Ліги проти Алавеса.

У заявку на протистояння з Алавесом увійшли 22 футболісти, повідомляє прес-служба "блаугранас". У ній немає Усмана Дембеле та Ансу Фаті, які ще відновлюються від травм.

Також не братиме участі сьогодні в зустрічі Серхі Роберто. Півзахисник отримав пошкодження правого стегна на тренуванні. Терміни відновлення іспанця не уточнюються, але шанси зіграти в наступному матчі у нього невеликі.

Вишукані коктейлі на основі преміальної Żubrówka Czarna – ідеальне доповнення до матчів Ліги чемпіонів! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

До слова, після двобою з Алавесом, який стане дебютним для Серхі Бархуана в еліті, на Барселону очікує виїзне протистояння з Динамо в Лізі чемпіонів. Матч на НСК Олімпійський відбудеться 2 листопада.

Пройшов школу Кройфа, страждав з ван Галом і ганьбився проти Динамо – Барса обрала тренера, який підстрахує Хаві у Києві