УКР РУС

Новий клуб у Кам'янському хоче заявитися на аматорський чемпіонат України, а в 2019-му – в Другу лігу

24 квітня 2018 Читать на русском

Ініціативна група на чолі з колишнім прес-аташе Сталі Олександр Горбачовим у найближчий час має вдихнути в Кам'янське нове футбольне життя.

Наприкінці лютого з'явилася інформація про те, що нова Сталь заявиться на чемпіонат Дніпропетровської області. Та цим планам не судилося збутися.

"Гравці розказували, що Ісраелян їздив в Москву за грошима". Чому в Кам'янському нема футболу

Як стало відомо Футбол 24, клуб готуватиметься до заявки на чемпіонат України серед аматорів, який стартує в серпні. Участь в цьому турнірі необхідна для того, щоб отримати професійний статус і вже в 2019-му році при наявності відповідного фінансування заявитися в Другу лігу.

Основним фундатором клубу стане міська влада Кам'янського разом з мером Андрієм Білоусовим. Також клуб планує співпрацювати з найбільшими підприємствами міста.

Команда проводитиме матчі на новому стадіоні зі штучним покриттям (місткість – 600 людей), який знаходитиметься на лівому березі Кам'янського. Його побудують за рахунок обласного бюджету Дніпропетровської області. Проект арени вже готовий. Стадіон планують ввести в експлуатацію через три місяці.