УКР РУС

Новачок Шахтаря придбав будинок для мами – зворушливі кадри

26 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Вінгер Шахтаря Егіналдо дуже розсудливо підійшов до витрачання грошей, які заробив за перші місяці перебування в Україні.

19-річний бразилець придбав будинок у своєму рідному місті Монсан. На кадрах в Instagram Егіналдо показав зворушливі кадри, як веде маму в нове помешкання.

Шахтар зацікавлений у трансфері кількох футболістів з Сербії – легенда "гірників" назвав прізвища тих, за ким полює Срна

"Я зміг виконати свою обіцянку – подарувати новий дім моїй королеві. Я просто маю подякувати Богу за все, що він зробив і робить у моєму житті.

Якщо одного дня я зможу виграти половину битв, які виграла ти, моя королево, то стану найдосконалішою людиною у цьому світі.

Шануй батька свого та матір свою, щоб довгими були дні твої на землі, яку Господь, твій Бог, дає тобі", – написав Егіналдо в Instagram, додавши фото перших миттєвостей своїх рідних у новому будинку.

Нагадаємо, 19-річний лівий вінгер приєднався до Шахтаря влітку 2023-го за 3,5 млн євро. У футболці "гірників" бразилець зіграв 9 матчів, забив 1 гол (у ворота Порту в Лізі чемпіонів).

Шахтар (не) втрачає капітана: чому Степаненко заслуговує на два варіанти, або Хто у команді – кіт в мішку?