УКР РУС

"Бразильські новачки Шахтаря також поки не грають", – Суркіс оцінив трансферну роботу Краснікова

14 вересня 2018 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс вважає, що зараз зарано робити висновки щодо трансферної роботи віце-президента "біло-синіх" Євгена Краснікова.

"Робота Краснікова? Я не буду його хвалити або лаяти. Якщо ті гравці, яких він запросив, заграють в цей період часу, можна буде про щось говорити. Ми завжди говоримо про адаптацію, але я ставив перед Красніковим завдання запросити футболістів, які б відразу заграли. Для адаптації у нас повно своїх гравців – Миколенко, Попов, Шапаренко, Лєднєв з Тимчиком, які зараз в оренді. Ось вони повинні адаптуватися.

Несенюк: Привезені Красніковим "підсилювачі" ще не скоро потраплять до основного складу Динамо

А якщо ми запрошуємо легіонерів, то вони повинні грати. Так, у бразильців своя специфіка. Шахтар теж їх підписав, але вони також поки не грають. Давайте почекаємо до зими. Якщо вони заграють, будемо аплодувати Краснікову. Якщо ні – будемо вважати, що ми знову помилилися з нашою трансферною політикою. Хочу підкреслити, що на всіх гравців ми витратили гроші, і, як я думав, посилилися в надії на те, що вони принесуть користь команді", – цитує Суркіса Динамоманія.

Суркіс: 5-6 років тому я б вже прибрав головного тренера, але Хацкевичу потрібно дати шанс