УКР РУС

Нива В передана лідеру ультрас клубу

5 січня 2019 Читать на русском

Президент Ниви В Василь Вовк та директор підприємства, що керувало клубом, Сергій Мартиненко відмовились від своїх посад. Клуб переданий лідеру ультрас Дмитру Рогозюку.

"Влада і інвестор Ниви Василь Вовк не змогли домовитися, знайти бажану комунікацію. Ми дуже вдячні Василю Васильовичу за те, що він три роки фінансував і утримував команду, вивів її на хороший рівень. Без нього не було б нинішньої Ниви, яка є загрозою для будь-якого суперника.

Бушман: Арсенал-Київ залишився винен мені 2 зарплати

Перше, що ми займемося, це шукати спільну мову з місцевою владою. У нас є борги перед футболістами, незакриті питання перед тренерським штабом. Також зберігаються плани на сезон, які необхідно виконувати. Але головне зараз – збереження ігрового складу і тренерського штабу.

Ми запрошуємо всіх бажаючих інвесторів допомогти команді. Новий власник Дмитро Рогозюк готовий передати клуб в надійні руки людям, які здатні його фінансувати. Це зроблено з метою зберегти юридичну структуру і колектив", – сказав віце-президент Ниви Вадим Кудіяров прес-службі клубу.

Українці в аферах великого футболу: дивні трансфери, підроблені паспорти та хабарі від агентів