УКР РУС

Нива Тернопіль ризикує втратити професіональний статус – офіційна заява лідера Другої ліги

29 грудня 2019 Читать на русском

Майбутнє одного з найкращих клубів Другої ліги залишається під питанням.

"Зіграні два кола футбольного сезону 2019/20 у Другій лізі підтвердили наміри нашої команди поборотися за першість у Групі А та підвищитися у класі. Такий результат, передусім, – заслуга злагодженої роботи усього колективу футбольного клубу Нива (футболістів, тренерського штабу, персоналу та керівництва клубу).

Рівненська міська рада виділила 60 млн гривень на реконструкцію стадіону Авангард

Але попереду нас очікує не менш важлива місія – провести вдалу підготовку до завершального третього кола. Ні для кого не секрет, що увесь тягар фінансування футбольного клубу Нива лежить на плечах лише однієї структури. Ми готові розглянути будь-які варіанти співпраці та співфінансування клубу, аж до переформатування форми власності у акціонерне товариство, що дозволить потенційним інвесторам стати безпосередніми акціонерами клубу.

У разі, якщо нам не вдасться знайти підтримки у владних чи інших структур, клуб цілком серйозно ризикує не брати подальшої участі у Всеукраїнських змаганнях та втратити професіональний статус", – йдеться у заяві прес-служби тернопільської Ниви.

Додамо, що за два зіграних кола у Другій лізі Нива набрала 41 очко та одноосібно очолює турнірну таблицю Групи А, на 2 пункти випереджаючи Полісся.

"Угорці кажуть, що Ребров – перфекціоніст": в Україні його "кинули" на гроші – він здобув визнання за кордоном