УКР РУС

Німеччина впевнено перемогла Азербайджан

26 березня 2017 Читать на русском

В матчі п'ятого туру відбору на чемпіонат світу збірна Німеччини на виїзді здолала збірну Азербайджану – 4:1. Голами за переможців відзначилися Мюллєр, Гомес та Шюррле.

Роберт Просінечкі в ролі гравця перемагав Німеччину у чвертьфіналі французького чемпіонату світу. Тепер хорват намагався вже як тренер збірної Азербайджану відібрати очки в команди Льова. В стартовому складі господарів опинився добре знайомий українським вболівальникам Павло Пашаєв.

На 19 хвилині Шюррле в дотик замкнув передачу Хектора та вивів Бундестім вперед. За 15 хвилин до свитка на перерву німці втратили м’яча в центрі поля, після чого Дмітрій Назаров, який виступає в другій Бундеслізі, зрівняв рахунок. Однак азербайджанці не втримали перший тайм нічийним: помилка Ісмайлова та флангова подача від Кімміха призвели до голів Мюллєра та Гомеса. Наприкінці матчу Шюррле потужним ударом під поперечину встановив кінцевий рахунок – 4:1.

Після п’яти турів Німеччина набирає максимальні п'ятнадцять очок. В команди Просінечкі лишається сім пунктів. В наступному турі Бундестім зіграє проти Сан-Марино. Збірна Азербайджану чекатиме на Північну Ірландію.

Відбір на чемпіонат світу-2018. Група С

Азербайджан – Німеччина – 1:4

Голи: Назаров, 31 – Шюррле, 19, 81, Мюллєр, 36, М. Гомес, 45