УКР РУС

Німеччина та Іспанія зіграли внічию

23 березня 2018 Читать на русском

Товариська зустріч між чемпіонами двох крайніх Мундіалів завершилася бойовою нічиєю.

Товариські матчі
завершено
-

Матч між Німеччиною та Іспанією пройшов у бойових складах лише нападника гостей Родріго можна було назвати неосновним гравцем. Тим не менш, після цього матчу його резюме у збірній стало набагато серйознішим. Для Серхіо Рамоса цей матч став 150-м за збірну Іспанії.

Команди почали без розкачки, весело граючи в атаці і дозволяючи робити це суперникам. Іспанці були активнішими на лівому фланзі, де з Іско та Альбою не міг справитися Кімміх. Зрештою, звідси й прийшов гол - вже на шостій хвилині гості вкинули аут, і м'яч підхопив Ін'єста, який відразу вирізав шикарний пас за спину Хуммельсу. Туди якраз влетів Родріго, влучно пробивши повз Тер Штегена 1:0!

Оборона німців прокинулася, і далі матч проходив рівно. Іспанці грали у дрібний пас та швидкі контри, а німці використовували високий пресинг. Останній раз за разом приносив успіх господарям іспанці почасти втрачали м'яч перед своїми воротами. З цього пресингу й прийшов гол у відповідь німці на 38-й хвилині відібрали м'яч й провели серію передач вздовж штрафної. Коли круглий дійшов до Мюллера, той потужно пробив у ліву дев'ятку, зрівнявши рахунок 1:1!

Другий тайм змазався через величезну кількість замін. Малюнок гри став простежуватись менше тренери почали експериментувати та давати шанс резервістам. Іспанці займалися пресингом, а німці більше контроювали гру особливо виділявся Тімо Вернер, який за рахунок швидкості постійно змушував помилятися Коке. У німців не справлявся в обороні Хектор, який на 76-й хвилині жахливо обрізався і дав пробити Кості з метрів 10 по воротам пронесло господарів. Німці також мали кілька гострих моментів біля воріт Де Хеа, найгострішими з яких були удари Дракслера та Гюндогана на 47-й та 57-й хвилинах відповідно.

Зрештою, рівні команди провели рівний матч, а тому нічия 1:1, зафіксована після фінального свистка, являлася справедливим результатом.

Товариський матч

Німеччина Іспанія 1:1

Голи: Родріго, 6 Мюллер, 38