УКР РУС

Німеччина перемогла Англію завдяки голу Подольскі

22 березня 2017 Читать на русском

В товариському поєдинку, якій відбувся у Дормунді, команда Льова мінімально перемогла Англію – 1:0. Єдиний гол провів Лукас Подольскі.

Товариські матчі
завершено
-

Останній матч між цими збірними, теж товариський, закінчився перемогою англійців – 3:2. Початку зустрічі передувала зворушлива промова Подольскі – Лукас проводив останню гру за Бундестім.

Тренер "левів", Гарет Саутгейт, поставив до старту новачка збірної, Майкла Кіна ("Бернлі"). Також наставник гостей вирішив зіграти в трьох центральних оборонців: Смоллінг, Кехілл, Кін. Йоахім Льов, в свою чергу, відразу кинув у бій Тімо Вернера з "РБ Лейпцига".

Перший тайм мав закінчуватися перемогою англійців, однак Лаллана та Аллі після жахливих помилок суперників не реалізували свої побачення з тер Штегеном (Нойєр травмований). Господарі відповіли кількома неточними ударами здалеку. Також можна пригадати на старті гри падіння Варді, за яке Скоміна пенальті не поставив.

До 69 хвилини команди не створили надто гострих моментів, як на згаданій хвилині капітан господарів чудовим пострілом в "дев’ятку" відкрив рахунок! На 84 хвилині під музику з кінофільму "Гладіатор" героя матчу замінив Себастіан Руді. Отож, завдяки голу Лукаса господарі перемагають.

Наступний матч для німців вже буде офіційним: 26 березня команда Льова гратиме проти Азербайджану. Англійці спробують здолати Литву.

22 березня, Дортмунд. Товариський матч:

Німеччина – Англія – 1:0

Гол: Подольскі, 69