УКР РУС

Німеччина мінімально впоралась з Саудівською Аравією

8 червня 2018 Читать на русском

В товариському матчі Німеччина одержала мінімальну перемогу над Саудівською Аравією.

Товариські матчі 2017/18
завершено
-

Німеччина з перших хвилин прогнозовано захопила м'яч під свій контроль і вже на 8 хвилині Вернер потужним ударом від поперечки відкрив рахунок в матчі, гольова на рахунку Ройса. Далі німці грали дещо розслаблено, продовжуючи створювати моменти біля воріт Аль Маюфа. Ближче до кінця матчу напівнагоди почали виникати і біля воріт Нойєра. Однак на 43 хвилині класна комбінація Ройса, Вернера і Мюллєра завершилась автоголом Омара Хавсаві, який намагався заблокувати удар Томаса.

В другому таймі головною дійовою особою став воротар Саудівської Аравії. Спочатку він виручив після пострілу Дракслера, трохи згодом не дав Гюндогану забити з вигідної позиції. До того ж, Аль Маюф продемонстрував класну реакцію, відбивши два удари Мюллєра у красивих стрибках.

А от ближче до кінця сауди знову почали створювати і свої моменти. Аль Джассан увірвався до штрафного і наступив на ногу Хедірі, після чого впав. Арбітр призначив пенальті, який не реалізував Аль-Сахлаві, проте першим на добиванні був Аль-Джассан. Ця парочка могла створити і сенсацію: Аль-Джассан катнув повз воротаря, але захисник у підкаті не дав замкнути Аль-Сахлаві передачу вже в порожні ворота. 2:1 – непереконлива кінцівка матчу від німців залишає деякі питання тренерському штабу перед Чемпіонатом Світу.

Товариські матчі

Німеччина – Саудівська Аравія – 2:1

Голи: Вернер, 8, Омар Хавсаві, 43 (аг) – Аль Джассан, 84

Нереалізований пенальті: Аль-Сахлаві, 84