УКР РУС

Німеччина завдяки дублю Горецки розгромила Мексику та вийшла до фіналу Кубка Конфедерацій-2017

29 червня 2017 Читать на русском

Німеччина та Мескика зіграли матч 1/2 фіналу Кубка конфедерацій. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

В другому півфінальному матчі зустрічалися переможець групи В та "срібний" призер групи А.

Перший удар німців по воротах закінчився голом: Горецка в дотик майстерно замкнув пас від Хенрікса. Через дві хвилини одноклубник Коноплянки оформив дубль, використавши розрізний пас від Вернера. Розпочинаючи з 30 хвилини "ацтеки" розпочали регулярно загрожувати воротам тер Штегена. Найкращий момент "Ель Трі" змарнував Чічаріто, що з кількох метрів пробив вище воріт.

На старті другого тайму команди обмінялися гольовими моментами, після чого Тімо Вернер (ймовірно, що нападник "биків" перебував в офсайді) втретє "прошив" Очоа. "Ацтеки" мали кілька нагод, аби забити м’яч престижу, але "шкіряний" вперто не хотів перетинати лінію німецьких воріт. На 89 хвилині Фабіан наважився на удар здалеку та не прогадав, забивши чудовий гол! Останнє слово було за німцями – Юнес реалізував вихід з Очоа.

В результаті на стадіоні "Фішт" команда Льова перемагає хлопців Осоріо – 4:1. 2 липня мексиканці зіграють в матчі за третє місце проти Португалії, а Бундестім та "Ла Роха" поборються за звання чемпіона турніру. Також 10 липня Мексика протистоятиме Сальвадору в рамках Золотого кубка КОНКАКАФ.

Кубок конфедерацій. 1/2 фіналу

Німеччина – Мексика – 4:1

Голи: Горецка, 6, 8, Вернер, 59, Юнес, 90+1 – М. Фабіан, 89