УКР РУС

Німеччина не перемогла Чилі у 2 турі Кубка конфедерацій-2017

22 червня 2017 Читать на русском

Німеччина та Чилі зіграли матч 2 туру групового етапу Кубка конфедерацій. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Переможець матчу одноосібно очолював групу В та виходив до півфіналу турніру. Поєдинок відбувся на стадіоні "Казань" Арена".

На 6 хвилині прикрої помилки припустився Мустафі, який віддав пас на одноклубника Санчеса. Алексіс обігрався з Відалем та ударом в ближній кут вивів "Ла Роху" вперед. Цей гол став для Санчеса 38-им за національну команду – рекорд у футбольній історії південноамериканської країни. У вже колишнього рекордсмена Марсело Саласа – 37 точних ударів. Щоправда, екс-нападник Ювентуса та Лаціо провів значно менше матчів за Чилі, аніж лондонський "канонір". Також м’яч Санчеса став 400-им в історії Кубка конфедерацій. Посеред першого тайму Варгас міг подвоїти перевагу "червоних", але поцілив у поперечину. На 42 хвилині Джан віддав класний розрізний пас на Хектора. "Цап" з Кельна відразу прострілив на "жеребця" Штіндля – 1:1.

Другий тайм відбувся у приблизно рівний боротьбі, тому зустріч закономірно закінчилася миром. Цікаво, що Йоахім Льов не зробив жодної заміни. Обидві команди мають в активі 4 бали. Третій тур в групі В відбудеться 25 червня.

Кубок конфедерацій. 2 тур, група В

Німеччина – Чилі – 1:1

Голи: Штіндль, 41 – А. Санчес, 6