УКР РУС

Нідерланди – Аргентина – 2:2 (3:4) – відео голів, серії пенальті та огляд матчу 1/4 фіналу ЧС-2022

10 грудня 2022 Читать на русском

Нідерланди та Аргентина зустрічалися в рамках 1/4 фіналу ЧС-2022. Дивіться відео голів та огляд матчу на "Футбол 24".

Аргентинці виглядали впевненіше і досягли свого на 35-й хвилині. Гол створив Мессі. Капітан "альбіселесте" протягнув м'яч і геніальною передачею вивів правого латераля Моліну на рандеву з кіпером – 1:0 для збірної Аргентини. По перерві історія повторилася. Аргентинці контролювали гру та забили ще раз. Хитрий Акунья заробив пенальті, "знайшовши" ногу Дюмфріса на краю карного майданчика. Мессі підійшов до "позначки" і не залишив шансів Нопперту – 2:0.

Аргентина вигризла путівку в півфінал ЧС-2022, здолавши Нідерланди – божевільна драма, рекорди Мессі й джокера ван Гала

"Джокери" повернули Нідерландам надію на 83-й хвилині. Бергейс чудовою подачею знайшов голову Вегхорста, який скоротив відставання до мінімального. Матеу Лаос додав 10 хвилин, які перетворилися на драму. Аргентинці всіляко тягнули час, але привезли гострий штрафний на останніх секундах. Копмейнерс замість очевидного удару віддав передачу низом Вегхорсту, а той дублем перевів матч у екстратайми.

Додаткові 30 хвилин не виявили переможця, тому командам довелося виконувати серію пенальті. Нідерланди почали жахливо – ван Дейк і Бергейс програли свої дуелі Мартінесу. У аргентинців лише Енцо Фернандес пробив повз ворота, а решта гравців були точними. Мессі і компанія виграли лотерею, сформувавши з Хорватією першу пару півфіналістів ЧС.